Reguli privind publicarea anunturilor si utilizarea sitului piata-bistrita.ro

1. Va rugam sa introduceti anunturile in categoria corespunzatoare.
2. Anunturile cu caracter ilegal vor fi sterse.
4. Echipa Piata Bistrita nu-si asuma responsabilitatea pentru eventuale daune datorate utilizarii acestui site.
5. Serviciile sunt gratuite.
6. Pe cat posibil nu introduceti numere de telefon in anunturi.
Contactul se va realiza prin adresa de email obligatorie la inregistrare.
7. Aceste reguli pot fi schimbate fara anuntarea in prealabil a utilizatorilor.
8. Sunteti de acord cu versiunea extinsa a acestor reguli

 


Termeni si conditii  - versiunea extinsa  

1. Informatiile continute in bazele de date

Informatiile care apar in site-urile societatii Bussines Shop s.r.l. sunt de natura pur informala si numai pentru beneficiul celui care le apeleaza. Orice persoana care alege sa utilizeze in alta maniera informatiile continute pe aceste site-uri isi asuma intreaga responsabilitate pentru actiunile sale. Societatea Bussines Shop s.r.l. nu este si nu poate fi facuta responsabila nici pentru utilizarea neadecvata a informatiilor din aceste site-uri si nici pentru eventualele consecinte care ar putea rezulta de aici.

Orice utilizator al informatiilor furnizate in aceste site-uri isi asuma propriul risc iar societatea Bussines Shop s.r.l. nu isi asuma nici o responsabilitate pentru nici o afacere ori calitate a produselor sau serviciilor care sunt descrise pe aceste site-uri.

In nici un caz societatea Bussines Shop s.r.l. nu poate fi facuta responsabila pentru orice pierderi, daune sau actiuni punitive, rezultate in mod direct sau in mod indirect din disponibilitatea, din utilizarea sau din imposibilitatea utilizarii informatiilor continute pe site-urile proprii, indiferent daca societatea Bussines Shop s.r.l. este sau nu este avertizata de eventualitatea unor asemenea acte, indiferent de modul de actiune.

Societatea Bussines Shop s.r.l. solicita clientilor ca informatiile continute pe aceste site-uri sa fie complete si corecte dar nu isi asuma nici o responsabilitate pentru oricare greseala, omisie sau eroare a informatiilor astfel furnizate.

2. Informatiile continute in paginile WEB

Orice utilizator are dreptul de a folosi site-urile societatii Bussines Shop s.r.l..

Orice utilizator are dreptul de a pune link catre aceste site-uri, situatie in care are dreptul de a folosi logo-ul si trade-mark-ul cu recunoastere internationala PAGINI AURII; modul de a utiliza acest logo si trade-mark este definit la pagina Link2Us.

Folosirea logo-ului si/sau trade-mark-ului PAGINI AURII fara link la unul dintre site-urile societatii Bussines Shop s.r.l. sau cu link diferit constituie infractiune si se pedepseste conform legilor in vigoare.


Societatea Bussines Shop s.r.l. isi rezerva dreptul de a schimba termenii de acord cu utilizatorii informatiilor continute in site-urile proprii.


ACESTI TERMENI SE BAZEAZA PE LEGILE IN VIGOARE IN ROMANIA.
Ultima actualizare (16 Martie 2018 )